Topic outline

 • General

  Pozivamo vas da učestvujete na trećem regionalnom (zapadnobalkanskom) Moodle Mootu, koji će okupiti eminentne stručnjake iz regiona koji će sa učesnicima podeliti svoja iskustva u korišćenju i nadogradnji ove popularne platforme za elektronsko učenje, kao i njenoj integraciji sa drugim obrazovnim rešenjima.

  Cilj celog skupa je razmena iskustava u korišćenju sistema Moodle, kao i druženje i povezivanje korisnika u regionalnu Moodle mrežu.

  Konferencija će se održati  u Sarajevu, 26. oktobra 2013. godine, u prostorijama Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, s početkom u 9:30. Ove godine će dan pre glavnog konferencijskog dana (dakle u petak 25. oktobra) biti organizovane i radionice tokom kojih će ućesnici savladavati zanimljive praktične veštine koje im mogu biti od koristi u daljem radu.

  Učešće na skupu je besplatno (osim učešća u celodnevnim ili poludnevnim radionicama pretkonferencijskog dana), a mogu se prijaviti svi oni koji u svom radu koriste ili razvijaju Moodle (tzv. Moodleri) kao sistem administratori, programeri, ali i nastavnici i drugi krajnji korisnici.

  Registracija predavača (od kojih se očekuje da putem registracionog formulara dostave naslov i sažetak izlaganja) je otvorena do 1. oktobra, dok će za ostale učesnike trajati do 10. oktobra.

  Nadamo se da ćete nam se pridružiti i svojim prisustvo uveličati ovaj događaj na lokaciji koja pruža idealnu priliku da se svi sretnemo na pola puta.

 • Program

 • Lokacija

  Ekonomski fakultet, Univerzitet u Sarajevu