Topic outline

 • 4th WeB & Croatian Moodle Moot 2014

  4th Web & Croatian Moodle Moot

  Pozivamo vas da sudjelujete na četvrtom regionalnom (zapadnobalkanskom) i istovremeno četvrtom hrvatskom Moodle Mootu, koji će se održati 14.06.2014. godine u Zagrebu. Skup zajednički organiziraju Sveučilišni računski centar Sveučilišta u Zagrebu (Srce), Hrvatska udruga za otvorene sustave i Internet - HrOpen te Moodle mreža Srbije.

  Skup će okupiti uvažene stručnjake iz regije koji će sa sudionicima podijeliti svoja iskustva u korištenju i nadogradnji ove popularne platforme za e-učenje, kao i njenoj integraciji s drugim obrazovnim rješenjima.

  Osim pozvanih predavanja, planiran je i niz izlaganja koja su predložili domaći i ostali zainteresirani sudionici, u sekciji "Primjer dobre prakse" u kojoj će se dalje razmjenjivati iskustva u radu sa različitim inačicama sustava, zanimljivim dodacima i dr. Cilj skupa je razmjena iskustva o korištenju sustava za upravljanje učenjem Moodle, kao i druženje i povezivanje korisnika u regionalnu Moodle mrežu.

  Sudjelovanje na skupu je besplatno, a mogu se prijaviti svi oni koji u svom radu primjenjuju ili razvijaju Moodle (tzv. Moodleri) kao administratori sustava, programeri, ali i nastavnici i drugi krajnji korisnici.

  Prijava predavača je završena, a prijava ostalih sudionika je otvorena na sajtu Srca.

 • Program

 • Lokacija