Jovan Miletić

Inženjer mašinstva – specijalista. Profesionalno vezan za rad sa mladim ljudima. Radi u srednjoj stručnoj školi “Politehnika - škola za nove tehnologije" iz Beograda. Nastavnik mašinske grupe predmeta iz oblasti tehnologije i programiranja kompjuterski upravljanih mašina.

U okviru radnih zadata obavlja administraciju i održavanje školske platforme za elektronsko učenje, koju održava zajedno sa koleginicom Jelenom Stojanović. Na platformi u ulozi predavača ima kurseve za sve predmete koje predaje. Obavlja i administraciju i razvoj školske računarske mreže. Objavljuje i članke u vezi škole u kojoj radi i nastavne sadržaje u vezi programiranja kompjuterski upravljanih mašina i robotike

Autor je i predavač više stručnih seminara, akreditovanih od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije. Pored formalne obuke vrši neformalnu obuku kolega iz kolektiva, iz stručne oblasti i oblasti primene IKT u nastavi. Stalno se trudi da prati razvoj IKT, čime usavršava sebe i nastavu koju izvodi na radnom mestu.

» Detalji programa