O predavačima i njihovim izlaganjima


Илче Ацевски

Дипломиран електроинженер од полето за електроника и телекомуникации на факултетот ФЕИТ во Скопје. Од 2013 година магистер на информатичка технологија на Техничкиот факултет во Битола. Во моментов работа како наставник во средно општинско техничко училиште СОТУ "Ѓорѓи Наумов" -Битола. Потпретседател на здужението Мудл Македонија.