Topic outline

 • Poziv

  • Moodle Moot WeB & Serbia 2017

   Sedmi regionalni (zapadnobalkanski) i istovremeno sedmi srpski Moodle Moot biće održan 28. oktobra 2017. godine na Farmaceutskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

   Skup će okupiti eminentne stručnjake iz Srbije i regiona koji će sa učesnicima podeliti svoja iskustva u korišćenju i nadogradnji ove popularne platforme za onlajn učenje koja ove godine slavi 15 rođendan.

   Osim predavanja po pozivu planiran je i niz izlaganja koja će predložiti domaći i ostali zainteresovani učesnici, pre svega u sekciji "Primer dobre prakse" u kojoj će se i dalje razmenjivati iskustva u radu sa različitim verzijama sistema, interesantnim dodacima i dr. Cilj skupa je kao i ranijih godina deljenje iskustava u korišćenju sistema Moodle, kao i druženje i povezivanje korisnika iz Srbije i regionau regionalnu Moodle mrežu.

   Učešće na skupu je BESPLATNO za članove Moodle Mreže Srbije i HR Open-a. Za ostale učesnike kotizacija iznosi 3000 dinara (25 evra).

   Za učešće se mogu prijaviti svi oni koji u svom radu koriste ili razvijaju Moodle kao sistem administratori, programeri, ali i nastavnici i drugi krajnji korisnici.

   Registracija je za potencijalne predavače otvorena do 30. septembra, a za ostale učesnike do 21. oktobra u 22 h.

   Skup je registrovan kod Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja (S13332017) kao konferencije koja nosi 1 bod, te je u planu izdavanje potvrda o učešću na njemu u skladu sa tom akreditacijom (učesnicima koji pri prijavi naglase da žele takvu potvrdu).

  • Sponzor

   Golum

 • Program

 • Lokacija

  Farmaceutski fakultet, Univerzitet u Beogradu, Vojvode Stepe 450, 11000 Beograd

  Farmaceutski fakultet, Univerzitet u Beogradu

  • Kako stići do mesta dešavanja?

   Do Farmaceutskog fakultete koji se nalazi u južnom delu Beograda, na brdu Torlak može se stići gradskim prevozom i to sledećim linijama:

   • Linija 33 - Pančevački most (železnička stanica) - Kumodraž - ovaj autobus je najbolje sačekati na Trgu Slavija, odmah na početku Bulevara oslobođenja (detaljna trasa linije).
   • Linija 39 - Trg Slavija (Birčaninova) - Kumodraž - ovaj autobus polazi iz samog centra grada. Početna stanica je u Birčaninovoj ulici, na stotinak metara od Trga Slavija (detaljna trasa linije).
   • Linija 25 - Karaburma 2 - Kumodraž 2 - u centru grada ovaj autobus je najbolje sačekati kod Vukovog spomenika (detaljna trasa linije).
   • Linija 25P - Mirijevo 4 - Kumodraž - isto važi kao i za liniju 25 (detaljna trasa linije).

   Na mesto gde se održava Moot možete stići i tramvajima 9, 10 i 14 (pravac Banjica) tako što ćete na bilo kojoj tramvajskoj stanici u ulici Vojvode Stepe moći da presednete na već pomenutu autobusku liniju 33.

   Za one koji dolaze sopstvenim prevozom

   U okviru samog fakultetskog kompleksa postoji parkiralište. Imajući u vidu da se Moot odžava u subotu ne očekujemo da ćete imati problema sa parkiranjem. Parking je besplatan.