Зоран Милевски

Професор по информатика во Гимназија „Добри Даскалов“ Кавадарци.

Завршени студии по информатика на ПМФ Скопје и Магистерски студии по информатички науки на УГД Штип.

Член на Моодле Македонија и активист во продирувањето на успешната приказна за Moodle во Македонија.

» Detalji programa