Илче Ацевски

Дипломиран електроинженер од полето за електроника и телекомуникации на факултетот ФЕИТ во Скопје. Од 2013 година магистер на информатичка технологија на Техничкиот факултет во Битола. Во моментов работа како наставник во средно општинско техничко училиште СОТУ "Ѓорѓи Наумов" -Битола. Потпретседател на здужението Мудл Македонија.

» Detalji programa